M.A.S.I Company Oy:n tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

Rekisterinpitäjä

M.A.S.I Company Oy
Y-tunnus: 0398668-8
Vesannontie 9
72600 Keitele

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Heli Kaijala, puh. 040 748 2738, heli.kaijala@masicompany.com.

Rekisterin nimi

M.A.S.I Company Oy:n markkinointi- ja asiakasrekisteri.

Käsittelemme rekisterissä asiakkaidemme sekä potentiaalisten asiakkaidemme ja näiden edustajien henkilötietoja.

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Tietoja käytetään asiakassuhteiden hoitoon, asiakkaiden ja yrityksen väliseen viestintään ja verkkopalvelumme käyttökokemuksen parantamiseen. Lisäksi tietoja käytetään tarvittaessa markkinointitarkoituksiin.

Rekisterin tietosisältö

Keräämme nimi-, puhelin-, sähköposti-, osoite- ja muita asiakkaan itse luovuttamiaan tietoja. Verkkosivustolla käytettävien evästeiden avulla saamme vierailijoistamme tietoja, joita hyödynnämme markkinoinnin suunnittelussa ja viestiemme kohdentamisessa.

Rekisteröidystä voidaan tallentaa tarpeen mukaan seuraavanlaisia tietoja:

– Henkilön nimi ja sähköpostiosoite
– Yrityksen nimi ja osoitetiedot
– Asiakkuuden hoitamiseen liittyvät tiedot (mm. Asiakaspalautteet ja asiakastyytyväisyyskyselyt)
– Verkkokäyttäytymiseen liittyvät tiedot verkkosivustoillamme

Markkinointiin ja myynninedistämiseen liittyvät tiedot, kuten kohdistetut markkinointitoimet ja niihin osallistuminen (mm. Sosiaalisen median kilpailut ja messutapahtumien arvonnat)

Selaimelle lähetetyt evästeet

 Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus päästä itseään koskeviin henkilötietoihin ja saada jäljennös häntä itseään koskevista kerätyistä tiedoista sekä pyytää henkilötietojen oikaisemista tai poistamista.

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. 

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:  www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

M.A.S.I Company voi tarvittaessa pyytää tarkentamaan henkilötietojen käsittelyä koskevaa pyyntöä ja varmentamaan pyytäjän henkilöllisyys ennen pyynnön käsittelemistä.

M.A.S.I Company vastaa pyyntöihin 2 viikon sisällä pyynnön esittämisestä.

Rekisterin tietolähteet

Yhteystietojen kerääminen perustuu asiakassuhteeseen tai muuhun yhteistyöhön yrityksemme kanssa. Keräämme tietoja mm. asiakaspalvelutapahtumien yhteydessä tai kun käytät yrityksemme verkkopalveluita.

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin. 

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Voimme käyttää henkilötietojesi käsittelyssä palveluntarjoajia, joilla voi olla pääsy henkilötietoihisi EU-/ETA-alueen ulkopuolelta, kuten Yhdysvalloista. Huolehdimme siirtojen asianmukaisesta ja lainmukaisesta toteuttamisesta henkilötietojen käsittelyä koskevan lainsäädännön mukaisesti.

Olemme varmistaneet, että palveluntarjoajamme ovat liittyneet EU:n ja Yhdysvaltain väliseen Privacy Shield -ohjelmaan (https://www.privacyshield.gov/list), jonka tarkoituksena on varmistaa eurooppalaisten tietojen tietoturvallinen käsittely Yhdysvalloissa.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina sähköisessä muodossa salasanasuojatuissa tiedostoissa ja järjestelmissä. Tietoverkko ja laitteistot, joissa rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuureilla. Paperilla olevat tiedot säilytetään lukitussa tilassa, jonne on pääsy vain asianmukaisilla henkilöillä.

Henkilötietojen käsittelyn kesto

Vanhentuneet ja tarpeettomat tiedot hävitetään asiaankuuluvalla tavalla. M.A.S.I Company säilyttää henkilötietoja vain niin kauan, kun se on tarpeen tietosuojaselosteessa määriteltyjen henkilötietojen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi. Kirjanpitolain velvoitteista johtuen joitakin tietoja voidaan joutua säilyttämään edellä mainittua ajanjaksoa pidempään.

Henkilötietojen käsittelijät

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

Tietosuojaselosteen tietojen muuttaminen

Palvelujemme kehityksen ja parantamisen vuoksi pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta tarpeen mukaan ilmoittamalla tehdyistä muutoksista tällä sivulla. Merkittävistä muutoksista informoimme rekisterin piiriin kuuluvia henkilöitä ja yrityksiä erillisellä sähköisellä tiedotteella.

 


 

Evästeet

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt käyttämiemme evästeiden käytön.

Keräämme käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (”cookies”) ja muiden vastaavien tekniikoiden, kuten selaimen paikallisen tietovaraston, avulla. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät usein nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat selaimet.

Evästeet tekevät sivustojemme käyttämisestä helpompaa ja nopeampaa. Voimme muokata saamiemme tietojen avulla käyttäjäkokemustasi entistä miellyttävämmäksi.

Evästeiden avulla voidaan kerätä muun muassa seuraavia tietoja:

– käyttäjän IP-osoite
– kellonaika
– käytetyt sivut
– selaintyyppi
– mistä verkko-osoitteesta käyttäjä on tullut kyseiselle verkkosivulle
– miltä palvelimelta käyttäjä on tullut verkkosivulle

Lisätietoa evästeistä saat sivulta www.aboutcookies.org.

Millaisia evästeitä sivustomme käyttää?

Evästeet voivat olla väliaikaisia tai pysyviä. Väliaikaiset poistuvat päätelaitteeltasi, kun suljet selaimen. Pysyvät evästeet säilyvät pidemmän, mutta ennalta määritellyn ajan.

Sivuston teknisen toimivuuden ja käytettävyyden kannalta tietyt evästeet ovat välttämättömiä. Nämä eivät kerää tietoja, joita voitaisiin hyödyntää markkinoinnissa, vaan auttavat sivustoa toimimaan oikein. Näiden lisäksi käytämme suorituskykyä mittaavia ja toimintaa seuraavia evästeitä.

Suorituskykyä mittaavat evästeemme keräävät tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme. Nämä evästeet eivät kerää käyttäjistä tunnistettavia tietoja, vaan ne ovat anonyymejä ja niitä käytetään ainoastaan parantamaan sivuston yleistä toimivuutta.

Sivustomme käyttää Google Analytics-evästettä.

Evästeen keräämä tieto saatetaan siirtää ja tallentaa kyseisten toimijoiden palvelimille, jotka saattavat sijaita EU:n ulkopuolella.

Miten evästeitä hallitaan ja kuinka ne poistetaan?

Sinulla on mahdollisuus päättää itse käyttämäsi verkkoselaimen asetuksia muuttamalla, missä määrin haluat sallia evästeiden toiminnan tietokoneessasi. Voit estää uusien evästeiden tallennuksen, poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai pyytää ilmoitusta ennen uusien evästeiden tallentamista.

Jos haluat selaimesi estävän evästeiden käytön, määritä asetukset käyttämäsi selaimen ohjeiden mukaisesti. Ohjeita evästeiden poistoon löydät osoitteesta www.aboutcookies.org.

Jos estät evästeiden käytön tai poistat ne käytöstä, saattaa se haitata joitakin verkkosivujemme toiminnallisuuksia.